Copyright © 2016 Makeupartist.no      Gurannveien 1      3089 Holmestrand      Mob. 48 48 48 73      post@makeupartist.no

Makeupartist.no

Om Makeupartist.no:


Salongen er lokalisert i Gurannveien 1 i Holmestrand noen få minutter fra E-18. Det er kun ca 25 minutter sør for Drammen, og ca 1 time sør for Oslo.


Elisabeth Buland-Nesvoll eier og driver Makeupartist.no på fulltid, og var en av de 8 første i Norge som ble uteksaminert som en "Hamelten Star" (høsten 2013)

For å kunne bli en Hamelten Star må man ha gjennomgått en grundig opplæring over ca 1 1/2 år hos Fred Hamelten Eyebrow Academy i Oslo, samt avlagt og bestått slutteksamen.

Elisabeth har per dags dato delt 1. plass blant alle de uteksaminerte.


Hun ble utdrannet Biotek Pemanent Makeupartist august 2014, og er den eneste i Norge som er det i tillegg til å være en Hamelten Star og Makeupartist.

Hun fullførte presisjonskurs i PMU hos Biotek Oslo november 2014 og Master Eyelinerkurs i februar 2015.


Makeupartistutdannelsen ble avsluttet i 2006 hos den anerkjente makeupskolen Art Complexion i Oslo, Elisabeth ble den 4. beste i sitt kull.


Single Lash Extension-kurset ble avsluttet i aug. 2012 hos Beauty Technology på Frogner i Oslo, i regi av SpaConsult AS, som har mange års erfaring bl.a innenfor dette faget.

Volumkurs i vippeextensions tok hun hos den internasjonalt anerkjente vippestylisten Loreta Jalisionyte januar 2015.


Godkjenning som Terapeut for Universal Contour Wrap fikk hun våren 2014. Klinikken tilbyr ikke denne behandlingen lenger pga prioritering.


Behandlinger i salongen:

Permanent makeup av bryn, eyeliner, skygge og lepper, Hamelten Star Bryndesign, vippeextensions klassisk og volum, profesjonell makeuphjelp og -kurs, brudemakeup, threading av ansiktshår, permanent vippebøy og semipermanent farge av vipper og bryn.


I salongen og på nettbutikken får du kjøpt produkter hun har testet selv over tid, og det kommer stadig nyheter etter hvert som produktene blir "godkjent".


Ta kontakt hvis du lurer på noe!