Copyright © 2016 Makeupartist.no      Gurannveien 1      3089 Holmestrand      Mob. 48 48 48 73      post@makeupartist.no

Makeupartist.no

Permanent Makeup fra Biotek


- Hva er det?

Semipermanent Make-up er en form for tatovering som varer i ca 3-7 år.
Fargede komponenter (pigmenter) tilføres huden ved hjelp av en spesialtilpasset nål. Nålens penetreringsdybde er meget overfladisk - den passerer det ytterste hornlaget, men ikke den vaskulære lærhuden. Man går kun ¼ så langt ned i huden som på vanlige kroppstatoveringer.

(Dvs ca 0,5 mm kontra ca 2 mm.)- Hvorfor Biotek?

Jeg bruker Biotek maskin og pigmenter fordi det er verdensledende innen permanent makeup. Ingen andre systemer bruker så mye penger og ressurser på forskning og utvikling, og dette har ført til markedets beste dokumenterte pigmenter. Bl.a så får ikke brynene rød- eller lillaskjær, som man kan se forekomme av andre tradisjonelle merker.


- Er det vondt?

Påføringen går mye raskere og det oppleves nærmest smertefritt sammenlignet med de fleste andre systemer (grunnet nålenes overflate, stilling i forhold til hverandre og teknikken som benyttes ved påføring). Man får bedøvelse både før og under behandling, og mange synes ikke dette er verre enn å f.eks nappe bryn / fjerne ansiktshår.- Hvem kan ha det og hva kan man gjøre?

Alle friske, voksne mennesker kan få permanent makeup. Ved sykdommer og spesielle medisiner må man ha godkjennelse av lege først.
Friheten ved å våkne med en diskrét dagmakeup er helt fantastisk, og det er en grunn til at så mange velger å benytte seg av dette.
Bryn: Mange mangler eller vil forsterke øyenbryn, og da er det flott å pigmentere inn naturtro hårstrå og / eller brynskygge.

Eyeliner: Vipperotforsterkning med skygge over, samt skygge under øyet er en utrolig flott kombinasjon, og det rammer inn øyet på en pen og naturlig måte.

Jeg tatoverer også vanlig eyeliner over og under, men personlig synes jeg det er penest med skygge over for å få et dusere resultat.

Munn: Definerte lepper er veldig pent, og man kan også korrigere på form og fylde. I Behandlingen får du ikke bare lipliner, men hele munnen blir farget, slik at det ser naturlig ut.


-Hva skal jeg tenke på etter behandlingen?

Du får instrukser og etterbehandlingsprodukter med deg hjem, og i prisen er det alltid inkludert 1 obligatorisk etterfyll. Det skal gjøres tidligst 3 uker etter, og maksimalt 6 uker etter første behandling. Permanent makeup er en prosess, og man kan ikke se endelig resultat med en gang.

Fargene svekkes med ca 40-60 % i løpet av de første dagene / ukene etter behandlingen, og det er først når alt er helet etter påfyllet at man kan se endelig resultat.


Man kan ikke bruke makeup over området de første ca 4-5 dagene pga sårtilhelingen, og man skal heller ikke svette mye (pga salt) eller være eksponert for sol, solarium, saltvann og klorvann den første uken. Det er viktig at man følger etterinstruksene for å få et optimalt resultat.

Vippeextensions må fjernes før tatovering av eyeliner, og kan settes på 1 uke etter etterfyll.

Dvs at man må gå ca 4-5 uker uten vipper totalt hvis man skal ha eyeliner, men, det er virkelig verdt det!
Kombinasjonen av eyeliner og vippeextensions er uslåelig!

www.facebook.com/Makeupartist.no

Se flere bilder på Facebook: